Arkadaşlar goğus buyutme ameliyatı olan arkadaşlara bir konuda danışmak istiyorum. Zira bir konuda ne yapacağımı bilemeden kaldım.
Ameliyatı İzmir veya İstanbul'da olmayı duşunuyorum. Ancak sorun şu: ameliyattan sonra nerde kalacağım?

İstanbul'da ameliyat olursam, hastaneye 5 dk mesafede halam oturuyor. Ameliyattan sonra orada cok rahat kalabilirim. Ağrımda olsa, bi takside 5 dk dayanıveririm. Zaten 1 gun hastanede yatıracaklar. Ancak 3 ay, 5 ay sonra bir sıkıntı cıkarsa tekrar İstanbula gitmem zor olacak ve buyuk ihtimalle kontrollere de gidemiycem.
Gelelim İzmir'e.. Ameliyat tarihinden once İzmir'in bir ilcesine taşınmış olacağım, ama izmir'e 1,5 saat uzaklıkta. Ameliyattan cıkınca 2. gun 1,5 saatlik yolculuğu cekebilecek miyim? E 3. gun ve 7. gun kontroller olacakmış. Bu sefer tekrar 1,5 saatlik yol cekmem zor olmaz mı? Zaten durumum iyi olmazsa otelde kalırım diye duşundum. Ama o da baya bi masraf olur. En az 1 hafta, 2 kişi otelde kalacak.
Siz bana hangisini tavsiye edersiniz? Hem ayrıca benden başka şehir dışında ameliyat olmak isteyenlere de bilgi olsun.