Selam kızlar, dun oğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Cok şukur cok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ goğsum soldan biraz daha buyuktu onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sozleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gordum daha once duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henuz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane cok iyi hele ki rahime hemsire var boyle dunya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dort ameliyat gecirdim rastlamadım. İki burun ameliyati ozel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama boyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de oyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi )

bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lutfen yanıtlayın kızlar ))