3 yıllık hayalime bir hafta kala..
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 3 yıllık hayalime bir hafta kala..
-
14-09-2022, 08:52:27Kızlar bugun yine bir doktor goruşmesi yaptım o kadar guvenimi kazandı ki anlatamam bundan once goruştuğum kişi icin aynı şeyi demiştim ama bu doktoru gorunce inanın duşuncelerim cok değişti.Herkese farklı doktorlara gitmesini tavsiye ediyorum bu yuzden.Ben kime gitsem kas ustu (kas zarı altı)diyo bana zaten kas altı tekniğini ya hic dokusu olmayanlara uyguluyolarmış yada belli bi kısım doktor full kas altı tercih ediyomuş ki gercekten kas altını ben onermiyorum sen kim oluyosun diyebilirsiniz ama kendi mememiz ble kas ustundeyken bizim kas altına bişey koymamız gereksiz bişey ve bugun doktorumla yanlış yapılan kas altı bi operasyonun sonucunu izledik hasta kolunu oynattıkca goğuslerde oynuyodu...Neyse kızlar ben doktoruma karar verdim giibi bişey onumuzdeki haftaici olucam cok buyuk bi ihtimal doktorum memenin icine ağrı kesici yaptığı icin sıfır ağrıyla uyanacağımı soyledi buda beni cook mutlu etti...yinede fikrim olsun diye bu hafta 3 kişiyle daha goruşeceğim sonra kan testi işleri falan var ama cok cok buyuk ihtimal haftaya oluyorum ve butun gelişmeleri bu konu başlığına yazıcam..kadınlar kulubu sayesinde yaptım coğu araştırmamı dolayısıyla bende benim durumumdakilere tabi ki yardım edicem...şimdilik doktor ismi yazmıyorum ama ameliyattan sonra goruştuğum doktorlar hakkında ve ameliyatımı yapan doktor hakkında da detayları yazıcam...