Mrb kızlar ben yaklaşık 1 yıldır meme buyutme ameliyatıni araştırıyorum hem internet uzerinden hem doktorlarla goruşerek. Doktora karar verme aşamasında cok gelgitler yaşadım. İlk once kayseri den Saffet orse ameliyat olmayı duşundum sonra olumsuz yorum yapan arkadaşları gordukce vazgectim. Aradan biraz zaman gectikten sonra istanbuldan ilkay huthut beyle goruştuk e mail yoluyla. Sıcakkanlıligı sayesinde onu kendime daha yakın hissettim ve ona ameliyat olmaya karar verdim. Ama bir sure sonra mesajlarıma ve sorduğum sorulara yanıt gelmeyince bende vazgectim. Hatta gecen ay ilkay huthute ameliyat oluyorum diye konu acmıştım belki gormuşsunuzdur. Ayran gonullu falan diye duşunmeyin arkadaşlar cunku ben normal hayatta da cok kararsiz biriyimdir. Mukemmelıyetcı bi yapım var. Mesela bi kıyafet alacağım zaman bile her yeri gezer oyle alırım. Ya daha guzelini bulursam diye en doğru ve son olacak olan kararım Dr Hasan Fındık diye duşunuyorum. boy 156 kilo 48 goğus altı 72 goğus cevresi 75 goğuslerim hic yok denecek kadar kucuk. Benim araştırmalarma gore kas altı Mentor marka high profil 275 300 cc benim icin ideal. Aslında damla istiyodum ama donuyo diyolar o yuzden vazgectim. Yuvarlak kas altı olunca zaten damla gibi duruyo edegil mi arkadaşlar. Hasan beye ameliyat olan arkadaşlar lutfen bana yardımcı olun. Para izin refakatci Otel falan hersey hazır ama sadece ben hazır değilim.korkuyorum :-/ İnşallah sizlerin sayesinde bu korkumu ve kararsızlığımi da atlatırm.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lutfen. Kimseye anlatamadigm duygularımi sizinle paylaşıyorum. Sizleri cok seviyorum ♥♥♥♥♥♥ :-*