kızlar 29 yaşındayım dışardan bakıldığında guzel ve alımlı bir kızım.Tabi dışardan bakıldığında.benim icimde kanayan bir yara ki goğuslerim gelişimini tamamlamadı.Goğuslerim kucuk değil, hic yok.İnanın sadece meme başı var onun dışında hic goğus dokum yok .Yani şoyle soyleyim yan durduğumda sadece goğus ucum belli oluyo onun dışında bir cıkıntı yok.hani erkeklerde goğus buyumesi oluyo ya sadece goğus başı buyuyo oyle aynen oyle işte.Bu oyle bişey ki hic bir kızın başına gelmesini istemem duşmanımın bile bunu yaşamasını istemem.ben uzulmesin die anneme bile şu yaşıma kadar gosteremedim.sadece soyledim.ama o bile boyle olduklarını tahmin edemiyodur.18 yaşında kadın doğum Dr.una gittim ve dr cok şaşırdı neden boyle olmuş anlamadım dedi.adetim cok duzenli ve herhangi bir hormon bozukluğu da yok.dolayısıyla dr herhangi bir hormon ilacı vermedi ve beni plastik cerraha yonlendirdi.o zaman gidemedim korktum.ama bundan 2,3 sene once tekrar muayene ve bilgi amaclı kadın doğum uzmanına gittim.ameliyat olayımmı olmayımmı die de sormak icin.icimde oyle korkular vardı ki cocuk sahibi olamazmıyım, cocuğum olsa bile emziremem herhalde cunku memem yok vs. gibi.ağlaya ağlaya icimi boşalttım Dr.a o da kızım sacmalama senin sıra sıra cocukların olur ve hatta buyuk memesi olan birine gore daha cok sutun olur dedi.estetik falan da yaptırma bence dedi.Şu an bi estetik cerreha gitsen hemen ameliyat eder para almak icin dedi.inanın acıp gostermek olum gibi geliyordu utana sıkıla acıp gosterdim dr bile sasırdı uzuldu. zannedersem benim gibi olan insan sayısı milyonda birdir.Sonra plastik cerraha gittim senin goğus dokun cok az dedi o yuzden kas altına koymamız gerek dedi ve en az 300 cc yuvarlak koymamız gerek dedi.hatta daha fazlası da gerekebilir dedi.Acıp gosterdiğimde cok şaşırdı ben bu kadar kucuk olduklarını tahmin etmedim dedi hatta o kadar şaşırdıki guldu sinirim bozuldu.tabi anlattı baya protezleri,ameliyat oncesi ve sonrasını.benim gibi goğsu olmayan birine de yapılırmı yani hic goğus dokusu olmayan birine die sorduğumda da tabi herkese yapılabilir dedi.ameliyatla kadın olan erkeklere bile yapılıyo duyuyosunuz dedi.(cok guzel bir ornek sanki salak şey).neyse kızlar ben nişanlıyım.3 ay sonra da duğunum var.nişanlımla 12 yıldır beraberiz ve goğuslerimin durumunu biliyo yine de bana ilk gunku kadar aşık uğrumda olecek kadar.cok şanslıyım.ben kimseyle evlenemem kimseye goğuslerimi gosteremem die icim icimi yerken o beni her halimle kabul etti.ve hic problem etmedi.ama takdir edersinizki goğus bir kadının kendini kadın gibi hissetmesi icin cok onemli.kendimi eksik hissediyorum ve evlendikten sonra ameliyat olacağım.benim gibi hic goğsu olmayan kızlara sesleniyorum ameliyat olan var mı ameliyattan sonra bir sorun yaşadınız mı lutfen yazarsanız cok mutlu olacağım.