merhabalar aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım, dolgunlaşmaya başladığımdan beri goğus boyutlarımda hep bi farklılık vardı henuz 18 yaşına girmemişken bakırkoyde muayneye gitmiştim( doktorun ismini bile hatirlamıyorum) bana 18 yaşına kadar duzelmezse estetik duşunulebilir,kimsenin vucudu simetrik değil demişti. gecen sene bu donemler cerrahpaşaya Yağmur Aydına gozuktum. goguslerim asimetrik olduğu gibi sarkıkta.bana yapılıcaklar listesi cıkarmıştı fakat başıma dikilen benden 2-3 yaş buyuk oğrencilerin onunde cıplakken yapılacakları tam olarak aklımda tutamadım acıkcası.hatırladığım kadarıyla dikleştirme ve protez bunların icindeydi.ve ameliyat 1 sene daha ertelenmek zorunda kaldı bir şekilde. bu yaz ağustos ayında ameliyat olcam fakat henuz doktor konusunda cok kararsızım. okuldaki bir arkadaşımdan Selahattin Yamanın onerisini aldım. sizlerede iki doktor hakkında bilgisi yada benim durumuma uygun ilgili doktor adı verebilecek var mıdır diye sormak istedim.(hicbir goğus amiliyatı yontemine dair bir bilgimde yok,forumlarda okumaya korkuyorum acıkcası..)