doktor mu sectiniz, yontem mi sectiniz?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- doktor mu sectiniz, yontem mi sectiniz?
-
14-09-2022, 08:31:00Epey bir suredir meme protezi yaptırmayı duşunuyor fakat ya hissizlik olursa korkusuyla erteliyorum. Perşembe gunu uzun bir burun ameliyatına girdim. Ameliyat sonrası da enfeksiyon oluştu. Epey sıkıntı cektim. Acillik oldum. Ateşim cıktı falan. Tamponlarım da duruyor. Bu hafta ici alacak doktorum. Bu kadar ızdırap verici bir ameliyat gecirince neden meme buyutme ameliyatı da olmuyorum diye duşundum. Eski uyelerdenim. Buradan bazı arkadaşların sonuclarını cok beğeniyorum. Mesela Libra arkadaşımızın sonucları cok guzel. Doktoru koltuk altı kesisi uygulamıştı. Aynı sonuc bende de olur diye aynı doktoru secmek ne derece mantıklı? Koltuk altı yontemi secip bu yontemde uzmanlaşmış doktorları mı tercih etmek gerek yoksa bir doktoru secip o doktorun size uygulayacağı yonteme razı olmak mı gerek? Hekim olarak Omer Ekin'in sonuclarını da cok beğeniyorum. Benim durumum şoyle, emzirmeden dolayı boşalan bir meme goruntusu var ve aktif olarak sporla ilgileniyorum. Spor yaptığım icin omuzlarım ve goğus kaslarım cok kuvvetli. Ama ozellikle yoğun goğus kası calıştıktan sonra hic meme yağ dokum da kalmadı.Goğus altı katlantı cizgim de yok. Kendi fotoğrafımı ekledim. Emzirip boşalan yok gibi memeleri olmakla beraber boşalmış meme goruntusu olan arkadaşlar kendi tecrubelerini paylaşırsa cok mutlu olurum.