Kızlaaaaaar
Hepinize Merhaba..

Bursa'da Mesut Ozcanın sahibi olduğu Esteticare'de ameliyatım gercekleşti dun. Hastanedeki bazı tersliklere rağmen bunca yıldır hayalini kurduğum memelerime kavuştuğum icin cok cok mutluyum.

Cumartesi gunu tlf acıp pzt sabah en gec 8:30 da burada olun dediler. Once bir guzel evimi temizledim derledim topladım. Nevresimleri hazırladım. Hem bana refakat edecek annem hem kendim icin. sağolsun arzum77 nin yazdıklarını tekrar okudum liste halinde hastaneye gotureceklerimi ayarladim. Canım arzum77

Benim dikleştirme ve protez bir arada yapıldı. Ameliyata girerken hic heyecanlı değildim. Hatta anestezist bile cok sakinsiniz sasirdim dedi
Derken "narkoz veriyoruuuuuz" sesini duyunca icimde kelebekler ucmaya başladı. Sonrası yok
Odaya geldiğimde hem cok debeleniyor hem de
ağlıyormuşum. Yazık annem korkmuş.
Hastaneden aynı gunun akşamı cıktık. Gece uyumak zordu yalan yok. Tek başıma doğrulması da acayip zor. Valla kızlar durduğum yerde hic ağrım sızım acım yok. Tek problem kollarımı hareket ettirince kas tutulması gibi oluşan ağrı. Bu ne zaman gecer onu merak ediyorum.
Cumartesi gunu insan icine cıkmak zorunda olduğum bir durum var. Acaba o zamana kendi kendime giyinebilir miyim? Rahata ermiş olur muyum?
tecrube edenler yazarsa memnun olurum.

Evet şuanda cok şiş ve sert duruyorlar. Yumuşayacağını normale doneceğini de biliyorum.
Sorusu olan varsa da seve seve cevaplarım.