24 Eylulde goğus protezi yaptırdım.Boyum 1,65.Kilom 52.Yuvarlak Natrelle marka 295 cc. takıldı.Bugun 14.gunum.2.gun sinirlerim bozuldu.Cok ağladım.Pişman oldum yaptırdığıma.Hata yaptım dedim kendi kendime.Malesef doktorum da milyon kere aynı ameliyatı yaptığından sanırım, "Cok guzel olacak merak etme, sabret" cumlesinden ote cok da rahatlatıcı acıklayıcı konuşmalar yapmıyor.Şimdi daha iyiyim.Sureci rahat gecirip beklemeye karar verdim.Ama kafamda merak ettiğim cok soru var.Protez taktıran arkadaşlar lutfen bana yardımcı olun.Cok ihtiyacım var buna.
1.sorum : Oncelikle goğuslerim kuculmeye başladı evet.(İlk başta cok buyuk gorunmuşlerdi oysaki,cok buyuk bunlar diye uzulmuştum)Ne kadar oranda bir kuculme yaşıyoruz.Cunku şu biraz daha kuculurse cok guzel olacak benim icin.fazla da kuculsun istemiyorum.
2.sorum: Protezler yuvarlak hatlar şeklinde gorsel olarak belli oluyorlar şu an.Bu kenarlardaki keskin cizgi şeklinde gozuken hat yumuşak bir goruntuye donuyor mu gercekten.
3.sorum: Dokunuyorum goğsume.Protezi hissediyorum.Ozellikle de goğus cevresinde.Yumuşayacaklar, hissetmeyeceksin diyorlar, kacıncı aydan itibaren dokunduğumda hissetmeyeceğim.Yapılan yorumların birazını okudum aslında,coğusu hissetmiyorum dokunduğumda demiş.
4.sorum.Bugun ilk defa eğilip kalktığımda sağ goğsumdeki protezin hareket ettiğini hissettim.Gercekten bazı hareketlerimde kıpırdıyor.Bu normal mi.Sizde de oldu mu.Doktorumu aradım.Normal olduğunu onun zamanla yerleşeceğini soyledi.İleriki aylarda da bunu yaşayan var mı.
5.sorum: Evli olup protez taktıran arkadaşlar.Cok ozel olacak ama belki ama.Eşleriniz protezlerden hoşlandı mı.Evet oncelikle kendimiz icin yaptırdığımız bişiy.Ama cinsellikde eşimin bundan hoşlandığını veya hoşlanmadığını bilmek cok onemli olacaktır benim icin.Merak ediyorum .Şayet net bir şekilde cevaplarsınız beni cok aydınlatacaksınız.
Teşekkur ediyorum hepinize ayrıca, boyle bir paylaşım ortamında insanları ne kadar aydınlattığınızı bilemezsiniz.2.gunumde pişman olup ağladığımda bu sitedeki yorumlarınıza goz gezdirerek birazcık kendime gelmiştim.Şimdi beni yalnız bırakmayacağınızı umit ediyorum.
Yeni meme protezi yaptırdım ama,sorularım var yaptıranlara.Yardımmmm.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Yeni meme protezi yaptırdım ama,sorularım var yaptıranlara.Yardımmmm.