Merhabalar;
Cuma gunu ameliyatımı oldum arkadaşlar dediğim gibi. Korktuğum gibi olmadı, uykusuz bir gecenin ardından erkenden hastaneye vardım, hem mutluyum hem korkulu.Eşime de bişey belli edemiyorum, korkuyosan olma diyecek cunku , sonuna gelmişim bırakırmıyım. Odada kan testi sonuclarımı beklerken, anestezist gelip gordu derken olecek gibiydim. Doktorumla yaptığım son konuşmanın ardından damardan iğne yaptılar ya sonrası kayıp bende. Bir kendime geldim ki ameliyat bitmiş. Sanki goğsumun uzerinde bişey oturuyor gibi.Hafif kalkmaya calıştım, sanki silikonlarım dışarı cıkacak gibi geldi. Allah'tan serumla verilen ağrı kesiciler var. 1 gece hastanede kalıp eve cıktım. Bugun 4. gunum, bu sabah doktorum hortumları aldı. Bayağı rahatladım gibi. Zaten doktorum 3-5 gun bayağı ağrın olacak demişti. Ama goğuslerime baktıkca ağrı falan umrumda değil. Fuze gibiler maaşallah. Ayna karşısına gecip gecip bakıyorum kızlar ya muhteşem bir duygu. Doktorum 295 cc anatomik dual plan ameliyat uyguladığını soyledi. Şu anda bandajlar icindeyim, bugun hortumlar cekilirken bandajlar acıldı, inanın yatarken bile goğsum var, onceki gibi dumduz değil.Bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Opuyorumm.hihoyyyt
Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim