Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşında bir universite oğrencisiyim. Ergenlik doneminden beri yani yaklaşık 5-6 yıldır goğuslerimin kucuk olmasından yakınıyordum. Tabi ki her zaman yetinmeyi bildim, eli kolu bacağı olmayan insanlar da var.. O yuzden her zaman şukrettim. Fakat kadın olmak.. Goğus bir kadın icin olmazsa olmaz bir şeydir. Eğer ki maddi imkanlarımız el veriyorsa bu işlemin en erken zamanda yapılması taraftarıyım. İleride evlendikten sonra yaptırmaktansa şimdi yaptırmak,baba ocağındayken bu sıkıntıları cekmek daha kolay olacaktır diye duşunuyorum. Ameliyatıma tam 2 gun kaldı,cumartesi sabah ameliyatım gercekleşecek.Perşembe gunu kan tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum yani yarın. Ben bu konuyu ameliyat olmadan once actım cunku şu anda sitede ameliyat olmak isteyen,bunun icin araştırmalar yapan arkadaşlarımız cok.Onlara ameliyat oncesi donemde yaşananlar icin de yardımcı olmaya calışacağım. Aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz. Burayı guncel tutmaya calışıp her gun ama her gun gelişmeleri yazacağım ve ameliyat olmamış arkadaşlarımıza bile bu sayede bu sureci yaşamış hissi vereceğim.Bu sayede onları da aramıza katabiliriz oyle değil mi? Desteklerinizi bekliyorum. Hepinize sağlıklı gunler. Sorularınıza ictenlikle cevaplayacağım.