Oncelikle merhaba arkadaşlar. 2 hafta once Ankara'da Omer Bey'e kas ustu meme buyutme ameliyatı oldum ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Oncelikle ben de araştırmayı buradan yaptım cunku gercekten Turkiye'deki en kapsamlı bilgi burada Ankarada'ki pekcok doktoru araştırdım ve Omer Ekin'de karar kıldım. Başka bir şehirde yaşadığım icin Ankaradaki doktorla cok fazla goruşme şansım yoktu o nedenle benim durumumda olanlar da araştırmasını iyi yapsın oncelikli tavsiyem bu. Omer Beye gitmeden once de fikir sahibi olmak icin başka bir doktora gitmiştim. O bende meme dokusu olmadığını, ameliyatı kas altı yapacağını ve protezi kucuk koyacağını soylemişti. Bir de ozel muayenehanesi olduğu ve hastanede calışmadığı icin eğer ameliyat olacaksam ameliyathaneyi kiralayacağını ve kiraladığı yere gore fiyatın değişeceğini soyledi. yani Omer Hocaya gitmeden evvel baya bi moralim bozulmuştu. Omer hocaya gittiğimde ise kas ustu yapabileceğini oğrendim ve işi tamamen ona bıraktım. Gercekten iyi ki de oyle yapmışım diyorum. surec boyunca tum sorularımı cevapladı ve cok yakın davrandı. İnsana kendini cok iyi hissettiren bir doktor ve kesinlikle ben iki gunde ayağa kalktım. hastaneden taburcu olacağım zaman refakatcilerime siz oturun ben getiririm cayı diyordum siz duşunun. ve benim ailemden kimse ameliyat olduğumu anlamadı kollarımı o kadar rahat kullanıyorum ki

mesela 1. haftanın sonunda tahtaya tum gun yazı yazabildim ev işlerimi kendimi zorlamadan cok rahat yapabildim. o nedenle diyorum ki
eğer Ankara'da ameliyat olacaksanız kesinlikle Omer Ekin tavsiyemdir
Bu arada evet ilk gun ağrılı geciyor ama dedikler gibi gercekten ağrı gunden gune azalıyor. Bir hafta sonunda hicbir ağrınızın kalmadığını goreceksiniz. Tabi bunyeden bunyeye değişebilir ama asla korkmayın kesinlikle katlanılmaz bir ağrı değil

sigara icen biri olarak anesteziden uyanırken hicbir sorun yaşamadım, bir gun sonrasında kıyafetimi kendim değiştirebildim ve 3 gun sonra kendim duş alabildim. 4. gun ev dolusu misafir ağırladık. varın siz duşunun