Ayşegul Sıvrı mı Haldun Kamburoğlu mu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ayşegul Sıvrı mı Haldun Kamburoğlu mu
-
14-09-2022, 07:37:05Merhaba arkadaslar yenı uyeyım. Meme buyutme amelıyatı olmayı duşunuyorum. Ankara'da yaşıyorum. Allah korusun ameliyat sonrası surecte bir sıkıntı cıkarsa eğer kontrole vesaire gitmesi kolay olsun diye Ankara'dan bir doktor olmasını istiyorum. Ama aynı zamanda kadın doktor tercihim. Bunlara ek olarak tabi ennnnn ennn onemsediğim şey hic belli olmaması protezin. Ele asla gelmemesi, dışardan bakıldığında da belli olmaması. Cok Şeyler istiyorum evet maalesef. Bircok yazı okudum burada. En son Ankara'dan Haldun kamburoğluyla istanbuldan Ayşegul sivri Arasında kaldım. Haldun beyni fıyatı Ayşegul Hanım'ın nerdeyse iki katı. Ancak Haldun beyin yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım instagramda. Cok cok doğal duruyorlar. Ayrıca sanırım hic negatif yorum goremedim kendını hakkında. Haldun beyin Ankara'da olması da cok iyi benim icin. Ayşegul Hanım'ın fotoğrafları da iyi gozukuyor ama Haldun beyınkılerı daha cok beğendim ben. Ayşegul Hanım'ın da bayan olması ve fiyatı Avantajlı. Sizce me yapmalıyım. Yardımlarınızı beklıyorum.