Meme diklestirme ( protezli- protezsiz)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme diklestirme ( protezli- protezsiz)
-
14-09-2022, 07:34:15Arkadaşlar bu başlığa meme diklestirme ile ilgili tecrubeleri paylaşalım. Oncelikle bu konuda cok az tecrube paylaşmış arkadaş var. Bu aralar bu forumu takip etmekteyim. Biraz kafam karıştı. Ozellikle bu ameliyatı tecrube etmiş kişilerin goruşlerine ihtiyacım var.iki cocuktan sonra goğuslerim cok sarktı.simdi diklestirme yaptirmak istiyorum. Antalyada devlet hastanesine gittim.diklestirme ile birlikte protez kullanılması gerektiği soylendi.protez icin yuvarlak 6000 damla 7500 mentor marka fiyat aldim.(Bu fiyatı medikalci ile goruşup aldim)ameliyat icinse 3800 tl gibi bir fiyatı hastaneye odemem gerekiyor. Acıkcası forumda biraz arastirinca daha dusuk fiyatlarda gordum.oncelikle size sormak istediğim bu marka protezin fiyatı bu civarda mi? Ikıncısi de bu diklestirmeyi icinizde protezsiz olan var mı? Goğuslerim 75 b tabii cok sarkık yani protezsiz tatmin olur muyum bilemedim.icindeki doku acayip yumusak.yani bu diklestirme islemi sonunda istedigim sekle ,dolgunluk ve dirilige protezsiz sahip olur muyum? bu konuda ozellikle protezsiz diklestirme yapan arkadaşlar tecrubelerini yazarlarsa sevinirim.siz nasıl bir sonuca kavuştunuz?