Meme estetiği olanlar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme estetiği olanlar
-
14-09-2022, 07:18:04Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.meme buyutme estetiği olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum kendimde duşunuyorum iki hafta sonra ameliyat olacağım inşallah bir aksilik cıkmaz ise sonrası hayatınızda değişiklikler neler oldu calışıyorum calışmanızda bi sorun yaşadınız mı?meme buyukluğunuzu dışardan fark eden oldumu ağır işler yapabiliyormusunuz ona gore bende kendimi ayarlamak istiyorum bide en onemlisi ben eşimi ikna edememiştim yeni ikna oldu ben bunu doktoruma soramadım ama sizlerle paylaşmak istedim eşiniz tarafından sorun cıkıyormu bi arkadaşımın eşi sıkıntı yapmış Aslı varmı cinsel hayatınızı nasıl etkiledimi bunu oğrenmek istedim olarak soramadım ama 360cc lik dedi takıldıktan sonra kuculme oluyor mu? okuduğum yorumlarda kuculduğunu yazmışlar bu ameliyatı goze alıyoruz olmuşken tam olsun istiyorum 400cc icin goruşeceğim ama nasıl tepki verir doktorum bilemeyeceğim.400cc taktıran arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ağırlık yapıyor mu vucudunuzda biz bayanlar icin dekolte cok onemli bana bilgi verirseniz cok sevinirim teşekkur ederim goruşmek uzere