Merhaba herkese sonunda yıllardır istediğim ameliyatı dun gercekleştirdim. Birkac doktor goruşmem sonrası Zekeriya Kul hocada karar kılmıştım. 315 cc motiva ergonomix full profile implant kullanıldı.
Ameliyat gunu sabah 7de hastanedeydim, 8.30 gibi ameliyathaneye goturuldum. Ortam hic korkulacak gibi değildi kendimi rahat hissettim ne kadar stresli olsam da. En son narkozun verildiğini anladığımda anestezisyenin iyi ucuşlar dediğini hatırlıyorum cıktığımda odadaydım ve acı vardı nefes aldıkca batma şeklinde olan bir acı. Ve baya uşumuştum uzerime bir kat daha yorgan getirildi bi saat sonra anca ısınmıştım. İlk gunum eşimin yardımlarıyla gecti asla kendin doğrulamıyosun kollar falan yukarı kalkmıyo. Hep gucu ust tarafa değil de bacağa vermeye calışıyosun. Kolay bir ameliyat olduğunu duşunmuyorum yani acı var ama katlanılamayacak kadar değil. Sadece derin nefes alamamak bir ara daralttı beni.
Bugun ikinci gunum biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama acı var hala. 1 hafta sonra buyuk olcude daha iyi hissediliyormuş hem doktorumun demesi hem de forumda okuduklarımdan gorduğum kadarıyla.
Bugun eve geldiğimde korseli sutyeni acıp baktım ama ustler şuan cok şiş geldi şekli bi tuhaf o yuzden. Ve semsert şuan taş gibi. Sizlerin de başta bu şekilde miydi? Ne zamana duzelir bu goruntu?
15.01.21 meme buyutme ameliyatım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 15.01.21 meme buyutme ameliyatım