Silikonları cıkartmak istiyorum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Silikonları cıkartmak istiyorum
-
14-09-2022, 07:02:27merhaba arkadaşlar Eski uyelerdenim ve kafama takıln bir kac durum var Karar vermiştim silikonlardan kurtulacaktım 2008 2007 yılında mecbur kaldığım icin meme protezi taktırmıştım Ozamanlar Doktorum bana gencsin 3uncu cocuk duşune bilirsin meme dikleştirme yapmayalım damarlarına zarar vermiyelim demişti, sadece silikonla hacim kazandıralım dedi, ben de tamam dedim..Ama ne goğsumden nede silikondan memunum ,kafaya koydum silikonları cıkartıp birdaha taktırmıyacak sadece meme dikleştirme yaptıracaktım kendi meme dokum yeter bana dedim kucukte olsa yeter dedim ben zaten memem kucuk diye yaptırmadım Kuves teki cocuğuma surekli sut popalıyordum, sagdan cok sut geldigi icin surekli ordan sut sağdımdan memem sondu hacim kaybeti bu yuzden silikon taktırmıştım..Bir kac doktoru aradım mesaj gonderdim meme dokunuz yetmez diyorlar silikon takmamız gerek tekrar dan diyorlar bagzılarına resimde gonderdim ama dikleştirmeye değil silikon diye ısar ediyorlar bana şu iznenimi verdiler yapamıycaklarından dolayı zahmetli olduğu icin buna yaklaşmıyorlar boş bir memeye şekil vermekmi kolay yoksa memeyi kesip protezi koyup ona şekil vermek mi kokay ..Bir cok yabancı sitelerde araştırma yaptım benim istediğim doğal yontem ile yani silikonsuz dikleştirme toparlanma yaptıran insanlar var,ve meme bezleri yok denecek kadar az,yada porsuk olanlar var ve gene başarlı dikişler başarlı dikleştirme..Benim durumda olan varmı yada şu doktora git memene protez komadan dikleştirme toparlatma yapa bilir dediğiniz doktorların ismini adresseini bana gonderecek guzel insanlardan cevap bekliyorum