Meme buyutme estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme buyutme estetiği
-
14-09-2022, 07:02:09Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaclı siteye yeni uye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme buyutme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hic yok denebilir. En kucuk beden sutyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hicbir bilgim yok. Bu gun ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine onbilgi ve muayene icin hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa donuk olduğunu, implant takıldığında iyice cirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle cirkin bir goruntu oluşacağını, meme implantı yanında gorunuşu duzeltmek amaclı bir başka ameliyat olsam bile duzelmeyeceğini soyleyerek maalesef ki buyuk bir moral bozuntusu yarattı ve hicbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı duşunuyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım icin gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkac doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kotu yorumlar gordum. Bu yuzden sizlerden ricam, onerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme buyutme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.