Merhaba,

meme buyutme ameliyatı olmaya karar vermem yaklaşık 1 sene surdu. Forumları okudum araştırdım kendi capımda. 4 tane doktorla goruştum. En son goruştuğum doktor Prof olduğu icin onda karar verdim. Beni ameliyattan cok ameliyat sonrası surec korkutuyordu. Cunku ağrı eşiğim duşuk. Goruştuğum doktorlardan 1 tanesi kas ustu, bir tanesi dikleştirme+kas altı, 2 tanesi de dual plan onerdi. Ağrı icin de fazla spor yapmışsın da kasların ağrıyormuş dayanılmayacak gibi değil dediler. Neyse sonucta karar verdim ve 17 martta İzmir ’de ameliyat oldum.
Vallahi hic de oyle doktorların anlattığı gibi olmadı. Yine de sizleri korkutmak istemiyorum. Ama benim gibi ağrı eşiği duşuk olanların neyle karşılaşacaklarını bilmeleri acısından faydalı olur belki diye hissettiklerimi yazmak istedim.
Ameliyattan uyandım ve goğus kaslarım yırtılıyormuş gibi bir ağrı, goğsumde buyuk bir baskı ve nefes alırken zorluk cektim. 2 gun tuvalete yalnız gidemedim, yalnız yatıp kalkamadım. Sırtustu yatmaktan sırtım tutuldu ve 3.gun goğsumu unuttum sırtımın ağrısına odaklandım.
ilk hafta kontrolumde moralim cok bozuktu ve neredeyse pişman olma aşamasına gelmiştim.
doktor bandajımı cıkardı ve korse sutyeni taktılar. O akşam bir guzel banyo yaptım gece cok guzel uyudum. 8.gunden itibaren herşey duzeldi.
şu anda 10. Gunundeyim ve gayet iyiyim.
Ağrı eşiği duşuk olanlar ilk bir hafta mutlaka yanınızda size yardımcı olacak birileri olsun derim ben.
Şu anda cok mutlu olduğumu belirtmek isterim. ))