Merhaba arkadaşlar 3 gun once Ankarada Dr Diren Celik hocama meme buyutme ameliyatı oldum. Ameliyat oncesi Bi cok araştırma yaptım bende surecimi cok yeni olmasına rağmen sizlerle paylaşmak istedim herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Oncelikle Ankarada En uygun Bu ameliyatı yapan hoca Diren hoca 14 bin liraya yaptı. Coğu doktor 18 bin ile 26 bin arası fiyat verdi. Ameliyat oncesi muayeneye aldı ve 15 dk icinde zaten karar verdiğim ameliyata kesin gun aldım 5 gun sonraya ameliyat gnu verildi muayenede 3 boyutlu buyutme ile hocamla beraber karar verdim 325 cc ile 365 arası deneyelim dedik. Ameliyat gunune gelince bazı tetkikler mr rontgen vs yapıldı yatışım yapıldı vee ameliyata alındım ozel 100.yıl hastanesinde tum sağlık personelleri o kadar ilgiliydiki tek başıma gittiğim ameliyatta kendimi hic yalnız hissetmedim. Doktorum cok rahatlatıcıydı ameliyat oncesi goruştuk biraz ağrın olacak ama inan değecek dedi. Ameliyatım 1 saat surdu kas altı 355 cc konuldu ve en can alıcı kısım ameliyattan sonrası ağrı vardı elbette ağrı kesici serumla hafifletldi fakat beni narkoz etkiledi bulantı ateş basması yaptığı icin ilk gece olmeyi diledim 2.gun sabah daha rahattım narkozun etkisi gecmiş ama uzerimdeki baskı taş bağlanmış gibi ağırlık cok kotuydu yeme icme konusunda sıkıntım olmadı ama afedersiniz tuvalete bile gidince kilodumu kardeşime cektiriyordum 3.gune gelince tabi dik yatmaktan ve sırt
ustu yatmaktan sırt boyun ağrısı cekiyorum hala doktor kontrolum vardı ve kollarımı rahat hareket ettirmeye başladım araba kullanabilecek kadar iyiyim ve muayeneye arabamla gittim herşeyin gayet yolunda gittiğini oğrendim 10 gun sonraya tekrar randevum var bu kez masaja başlayacağm iz kremi vs verecekler gum be gun buraya yazacağım ne şekilde gecirdiğimi şekil olarakta surekli acıp bakıyorum sapık gibi kendimi elleyip duruyorum cok tatlılar diye cunku bundan once 23 sene dumduz biriydim hic memem yoktu şimdiden bile kendimi dişi gibi hissediyorum
Ankara meme buyutme amelİyatim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara meme buyutme amelİyatim