2021 Meme silikonu 6 ay sonrası hissizlik!! Lutfen kızlarr 🙏
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 2021 Meme silikonu 6 ay sonrası hissizlik!! Lutfen kızlarr 🙏
-
14-09-2022, 06:40:48Kızlar lutfen yardımcı olun moralim cok bozuk. Martta silikon ameliyatı oldum, kas altı 350 cc takıldı. Başta biraz buyuk geldiler gozume ama sonra goruntuye alıştım. Fakat aradan 6 ay gecmesine rağmen hala iki memede de hissizlik var. Aslında hissizlik gibi de değil, şoyle ki meme başı ve alt kısımlar komple dokununca tepkisiz ama mesela iğne batırınca hissediyorum ya da meme ucumu iki parmağımla kuvvetli sıkınca acı hissediyorum ama yuzeyel dokunmalar sıfır. Bir de şunu fark ettim, banyoda liflerken filan acı var o kısımlarda. Hani boyle ayak karıncalanır hicbir şey hissetmezsin ama dokununca iğne iğne bir his olur ya aynı mantık, bu kendiliğinden olmuyor sadece orayı liflerken hissediyorum. Ama parmakla gibi yumuşak birşeyle yuzeyel gezdirince neredeyse hic his almıyorum. Tam da anlatamadım farkındayım Cinsel hayat kalitem yukselir derken duştu resmen. Kimi his geri gelir demiş ama gelenler de 3-4 ayda gelmiş hep. Benim 6 ay oldu. Bu saatten sonra geri gelir mi ya da bir miktar his gelse bile yarısı kayıp mı olacak bunun? Yoksa tamamen eskisi gibi olur mu, yaşayan varsa tecrubelerini yazarsa cok sevinirim