Merhaba kizlar ,

Buraya dusuncelerimi sizinle paylasmak istiyorum. Ben son 3 senedir iyi bir Doktor ariyordum hem almanyada hem turkiyede. Tum bos zamanlarimi arastirmalar ile gecirdim bazen sabaha kadar Telefon basinda Doktor tavsiyelerine bakiyordum instagramda bakmadigim Doktor sayfasi kalmadi gercekten... Ben mememden coook mutsuzdum (tubuler/tuberoz meme formuna sahib dim) onun icin bu isi bilen tecrubeli bir Doktor istiyordum ve sanirim buldum, sayin Prof. Dr tayfun akoz .12 Aralikda ameliyat oldum almanyadan istanbula uctum. Yani bugun Ameliyatdan sonra 9. Gunum... Bana yapdigi meme hayalerimden daha da guzel oldu, okadar mutluyumki her acip bakdigimda yeni asiklar gibi yuzumdeki gulumseme gitmiyor )) ona ne kadar tesekkur etsem az. Insanligina, tarzina o sicakligina laf bulamiyorum o kadar icten ve samimi bir insan. Yapdigi memelerden internete resim gormedim yinede onunla konusurken icime buyuk bir guven verdi ve tubuler memelerle baya tecrubeli isini gercekten cok iyi yapti. Ameliyatan sonra hic agrim olmadi ki benim ameliyatim oyle 45 dakikalik bisey degildi tubuler memeler daha zor ameliyat oluyor yaklasik 3 saat ameliyatdaydim diklestirmede yapildi. Ameliyatdan sonra ilk gun tansiyonum beni baya zorladi ama ondan haric simdilik hersey mukemmel geciyor. Tayfun beyi gercekten icten tavsiye edebilirim iyiki ona gitmisim diyorum. Sorulariniz olursa seve seve yardimci olurum. Once sonra resimler yukledim bakabilirsiniz sonuclara :**