Arkadaşlar merhaba Yeni uye oldum Kadınlar Kulubune. Dort gun once silikon taktırdım. Oncesinde ve sonrasında bu sitedeki gercekci yorumlar bana cok yardımcı oldu. Ben de elimden geldiğince digerlerine yardım etmek isterim. Varsa sorunuz sorabilirsiniz.
Biraz bilgi vereyim kendim ve ameliyatım hakkında.
1,64 boyunda ve 44 kiloyum. Bu bakımdan aşırı zayıfım ve meme dokum limondan bile kucuktu. Bir ara 55 kiloydum ama o zaman da memelerim hic buyumemişti, hep bacak ve basenlerden kilo almıştım. Minyon bir yapım var, omuzlarım dar. Meme de olmayınca hepten cocuk gibi gorunuyordum. Hep super push up sutyenler kullanmak zorunda kalıyordum ki yazın tam bir iskenceye donuşuyordu. 35 yaşındayım ve kendimi hala bir kadın gibi hissedemiyordum. Sahildeyken veya sporda soyunma odasındayken kadınlar garip garip bakardı hep. Kendimi rahatsız hissederdim.
Oncelikle benim amacim devasa boyutlara gelmek degil sadece normal bir kadın goruntusune kavuşmaktı. Gerci bu normal de tartışılır ama anlattıklarımdan az cok anlamışsınızdır benim hissettiklerimi. Doktorunuzun da sizinle aynı goruşlerde olması cok cok onemli arkadaşlar. Kimi insanlar olmuşken en buyuğu olsun der kimisi doğal olsun der. Doktorların da yonlendirmesi ve bakış acısı cok onemli. Benim doktorum arkadaşıma da silikon takmıştı. İlk onun sayesinde cesaret ettim bu ameliyata kızın o kadar yumuşak kendi memesi gibi memeleri oldu ki ve oyle guzel bir bicimi var ki hemen doktorunu sormuştum. Muayeneye gittim ki ucret almıyordu muayeneden. Bazı doktorlar ondan bile ucret alıyor. Bu cok sacma acıkcası cunku fikir almaya gidiyoruz sonucta. Birinci defa gittiğimde sormayı unuttuklarım icin ikinci kere randevu aldım yine gittim goruştum. Sonunda kendisine ameliyat oldum. Bu 4. gunum. Kas altına mentor marka 285 cc high profil extra dolgulu koheziv jel silikon koydu. 1 gun hastanede yattım. Diren de taktı. Direnleri 4. gun yanı bugun cıkardı hatta. İyi ki de oyle yapmış. Cıkarılırken de hicbir ağrı acı hissetmedim. Sakin korkmayın arkadaşlar, diren taksınlar. Cok iyi bir şey. Ameliyatta o bolgeye sıvılar enjekte ediliyor bir kısım kanamalar vs olabiliyor. Diren bunlarin rahatca atılmasını morarma sararma yaşanmamasını sağlıyor. Benim aklıma gelenler bunlardı. Sorularınız varsa alabilirim