Merhaba arkadaşlar, 5 yıl once memelerimde doku azlığı vardı ve sarkıktilar dumduz duruyordu cıvık hamur gibi akıyordu ayağa kalkınca olan dokular aşağıda duruyordu. Hormon bozukluğu nedeniyle erken olgunlaşma vardı bende.
Cocuk emzirdim ayrıca 20 kiloda verince sonuc husran deforme memeler.
Boyun ağrıları uygun sudyen bulamama sebeb ile doktor doktor gezdim. 3 doktora gittim hepside aynı şeyi soyledi. Silikon takıcaz dediler ve ben en sonunda ikna oldum. Meme kucultme ve dikleştirme operasyonunu oldum. O gunden bu yana sorun yaşamadım veya yeni fark ettim belkide bilemiyorum. Son 3 aydır taktirmış olduğum silikonlar yırtılmış ve kesin cıkartılması gerekiyormuş. Ustelik ağrılarım da var. Bende yeniden silikon taktırmak istemiyorum aynı şeyleri tekrar yaşarım diye sadece alınsın ve fazla derileri alınıp toparlama yapılsın istiyorum.
Cunku komplikasyon ve riskleri var kayma yapar, kapsul oluşur tekrar bıcak altı yine amaliyat yine doktorun kimse ona git vs.vs. istemiyorm net..
Kurtulmak istiyorum silikonlardan tamamen. Cunku bana hemen olmasada 5 sene sonra
sorun cıkarttı ve zor durumda bıraktı.
Doktorlar ise bana silikon oneriyorlar hala.
" Senin yeterli meme dokun olmadığı icin silikonsuz meme toparlama yapamayız bu sebeble goruntu sarkık ve buzuş buzuş olur. Pişman olursun.
Ha illa istemem goruntude uzer dersen memeleri tamamen alabiliriz karar senin." dediler.
Ben ise arada derede kaldım. Sonuk memeler le ben alışırmıyım halime ? Peki ya hepten kestirsem memelerimi eşim izin vermiyor bunada sacmalama diyor alışırsın zamanla diyor. Fakat alışabilir miyim gercekten ya dahada kotu olursam eşim de bu sefer ben uzuluyorum diye uzulucek offf ben mahfoldum.
Beni ancak yaşayan anlar.
Aynı sorunu yaşayan varmı aramızda??
Tek oğrenmek istediğim silikon cıkartıldıktan sonra geriye kalan meme şekli nasıl oluyor.???
Ve buna zamanla alışıp barışık olan varmı aramızda???
Lutfen yaşayan arkadaşlar samimice paylaşın benimle gercekten iyi değilim kafama takıyor bide geceleri bile kabus goruyorum ruyalarımda sıcrayarak uyanıyorum. Bir bayan icin ne kadar onemli birşey bu beni ancak bu durumu yaşayan anlar diye duşunuyorum.
Yardımcı olursanız cok cok sevinirim..