Kesinlikle kendi memenizi kullanın,kendinize bunu yapmayın.Cok araştırdım,guven verici yazılar okudum,dinledim video izledim.14 Şubat sabah 9 da ameliyata girdim.2 gun oluyor hala ağrım var ,kalkamıyorum yerimden ki ben dayanıklıyım normalde.Hic heyecan ve korku olmadı girerken.Narkoz verilince anında bayılıp,hicbir şey duyuyorsun. Narkozdan uyanırken her şeyi hatırlıyorum.Nefes al,bizi duyuyor musun.Ben selavat getiriyorum,kulak cınlaması var,sorularına cevap veriyorum ama duymuyorlar,Daha once karabasan bastıysa bunun gibi.Odaya getirdiler beni vajinamda bir şey,başım donuyor.Sonda takmışlar.Sağ ve sol tarafımda diren boruları,kolumda damardan serum.Psikolojim gidik,kıpırdayamıyorum.Belli bir sure sonra Narkozdan dolayı kusma,yurutuyorlar seni baş donmesi,iştahsızlık derken ertesi gun sonda canını yakıyor cıkartıyorlar o gece hastanedesin gunde 2 defa koldan kan alıp tansiyona bakıyorlar ve drenlerini kontrol ediyorlar.2 gun kaldım hastanede kolum kalcam delik deşik.Artık canımı yakan ne ise boş veriyorum oldurseler razıyım o derece ki ameliyata girmeden once damar yolunu bulamayan bir hemşire acemi olduğu icin kolumu delik deşik ediyor ki damarlarım belli benim.Tecribeli birini cağırın lutfen diyorum goz kararması kendimi yatakta buluyorum bayılmışım.Bakın arkadaşlar ufacık bir abartı yok anlattıklarımda.Doktor mentor marka 300 CC kas altı yuksek profil silikon takmış goruşmelerde bir cok foto gosterdim ama pansumanda gordum ilk tenis topu gibi bir şey olmuştu.Taburcu oldum ,drenlerle eve geldim.Şu an sağ ve sol taraftan direnlerim var .Cuma gunu diren cıkacak ve bandaj acılacak.Yinr canım yanacak.Şimdi ki aklım olsa,bu yaşadıklarımı gorsem kesinlikle ama kesinlikle bunları kendime yapmam.Unluler nasıl yapmış diyorum,yazan arkadaşlar sanki doktora muayene olmuş gibi anlatmış coğu nasıl olabiliyor işin bu boyutunu yapamadılar mı
Ben boyle bir yazı gorsem yaptırmam kendime bunları yazıyorum arkadaşlar doğru bilgilendirilsin diye.Sırt ustu hareket etmeden bir mezarda yatıyor gibisiniz ve ne zaman gececek belli değil.İşte boyle bunları bilin de yaptırın .Ben 23 bin odedim bu işkenceye kendi paramla rezil ettim kendimi siz yapmayın.Dolgulu sutyen tercih edin