Merhabalar kızlar , bu sefer goz kapağı estetiği ile karşınızdayım size kısaca şikayetlerimi bildireyim goz kapaklarım 3 kat cizgi yapıyor, goz bitimi aşşağıya bakıyor, beni tanıyanlar Risus inanmıyorum sacmalama diyecekler ama, bu goruntuyu makyaj hileleriyle kaş alma şekliyle olabildiğince az yansıtıyorum bana bakanlara, Şoyle ki sabahları anneciğimle konuşmalarımda hep yaptıracağımı soyluyorum o bile yaptır kızım dedi ) gerci ona kalsa evlenince yaptırcakmışım. Ama biliyorum ki evlenince kocayı ikna etmek anneyi ikna etmekten cok daha zor. o sebepten ben bu işi mart ayında yaptıracağım kafama koydum.

operasyon iceriği şu şekilde; goz kapağımdaki fazlalık alınacak, goz bitimi yukarı taşınacak.
Doktorum Doc Dr Tonguc İşken, kendisiyle konuştuk bana max 1 haftada sosyal hayatına rahatlıkla donersin dedi, lakin doktorlar kısmın ameliyat ve muayene bolumunde olduğundan hastanın ne gibi sıkıntılar yaşadığını pek bilmez bu sebepten, var mı goz kapağı estetiği olan aramızda ? bana yardımcı olabilecek ?.
kac gunde insan icine cıkabiliciğim aceba ?
goz cabuk toparlanan bir organ biliyorum fekaaat tecrube edenlerden de duymak isterim.
yorumlarınızı eksik etmeyin :*