Merhaba arkadaşlar lise donemine kadar yuz hatlarım dişlerim cenem gayet guzeldi ne olduysa o ergenlik doneminde lise donemlerimde alt cenemde sağa doğru kayma başladı ve one uzamaya başladı dişlerim birbirine oturmuyor cekirdek bile citleyemiyorum yaklaşık sağa doğru 1 santimi gecti diş hastanesine gittiğimde bana bir ortodontist ile goruşmem gerekildiği soylendi bende ortodonti uzmanı arayıp buldum cenende ciddi şekilde kayma ve uzama vardı doktorum cift cene ameliyat olmam gerektiğini soyledi 2015 kasım ayında tel tedaviye başladım 2015 kasım ayını dort gozle bekliyordum cunku en az 2 sene başlasammı başlamasammı ile gecti ameliyattan korkuyordum nihayetinde başladım artık sona geldim 2017 haziran ayında inşallah ameliyata gireceğim bu ameliyatı gercekten cok istiyorum bu heyacanı sizinlede paylaşmak istedim bu gorunuştense artık icimde hic bir korku kalmadı inşallah artık guleceğim bu tedavide başarılı olan kişiler sizleri mutlu gordukce ben daha ck mutlu oluyorum. Artık bende mutlu olmak istiyorum ameliyatıma 2 ay kaldı inşallah ameliyatran sonra burda olucam acaba nasıl bir değişim olabilir ameliyat olan kişilerle konuşmak isterdim. Bu ameliyatı olacak kişilerede destek olabilirim.