Dr Barış Cakır Dr Teoman doğan Dr Cengiz acıkel ..... Cok kişiyi aradım sadece burun estetiği ile ilgileniyorlar benim bir suru arkadaşım resmen evrim gecirdi protezlerden yaptırmak istiyorum doktor bulamıyorum . Kimse doktorunu paylaşmıyor. Ben cok rahatsızım. Burnumu yıllar once yaptırdım. Arkadaşlar yanaklarımdan rahatsızım yaşım 32 orumcek ağı yanak asma yaptırdım ıkı hafta bebek gibi oluyosunyz sonra gidiyor para vermeyın. Dolgular elmacıkta yapay bir şişlik yaratıyor palyaco gibi oluyosunuz labialleriniz derinleşiyor o dolgunun agırlığından. Labiallere yatırıyosunz bu kez erıdıkce yatırıyosunuz sureklı paranız gıdıyor. Hemde o etkıyı vermiyor. Ikı tane erkek arkadaşım protezlerden ve mini yuz germeden evrım gecırdı resmen . Yanak gozaltı dudak labıal dolguları sıklıkla yaptıran bırıyım . Uc ay guzel oluyor sonra azalıyor yok olmuyor hemde ust uste yapılıgı ıcın yuze asımetrıler oluyor ve sarkıyor ama kullandıgım memnun oldugum urunler volift, teosyal kıss, volbella , voluma yerıne gore bunları kullandım memnunda oldum ama kalmıyor eskıye donmuyorsunuz ama buyuk oranda gıdıyor işte. Orumcek ağı sacmalık. Yanak asma harıka ama ıkı aya ıpler atıyor. Bana yaptıran birilerinin doktor onerisi lazım ben bilgi paylaştım lutfen yaptıran varsa yaptırdıktan sonra cekıp gıtmesin yaa