Merhabalar,
Ben Ankara da yaşıyorum , 51 yaşımdayım.
Oncelikli yuzumde yorgun ve yaşlı bir ifadeye yol acan goz kapağı duşukluğumun ve bununla birlikte , burundaki kemiğin duzeltilmesine ilişkin doktor arayışı icerisinde, birkac doktora gidip konuştum ve fikir aldım. Cok tatmin olmadığım icin kararsız kaldım.
En son burnundan ameliyat olan bir arkadaşımin tavsiyesi uzerine Tevfik Sozen Hoca ya gittim. Sıkıntılarımı anlattım, bu ameliyatlar ile birlikte yuz germe ameliyatı da yapılabileceği, cok iyi sonuclar alabileceğimi soyledi.
Yuz germeyi hic duşunmeme rağmen, Hocanın bana verdiği guvenle kaşlarımı, goz kapağımı , burnumu, yuzumu , gıdımı yani birkac işlemi iceren ameliyatın aynı anda yapılmasına karar verdik.
Şu anda ameliyat sonrasında 55. gunde olmama rağmen cok memnunum. Cevremden en az 10-15 yaş gencleştiğim, ifademin değiştiği cok guzel olduğum tepkilerini alıyorum. İyi ki Tevfik Hocamı tanıdım. Onun işinin ehli bir hekim olması, ilgi ve alakası, ameliyat sonrasında yakın takibi sayesinde hızla iyileştim ve mutluyum. Bu konuda arayış icerisinde olanlara Tevfik Sozen hocayı tavsiye ediyorum.
Yuz estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme