Cene Estetiği Metbor protezi cikarttim sonrasi
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Cene Estetiği Metbor protezi cikarttim sonrasi
-
14-09-2022, 03:15:35Merhaba arkadaşlar 2017 18 Ekim salı normalde burun ameliyatı olucaktim dokotrum alt cenen de yapalim dedi cunki alt cene geride kalıyordu burunla aynı orantida olsun dedi ve bende tam dedim hic bir bilgim yoktu nasil olcak ne takılacak ceneme alt cene ucuna metboe protez takildi . herneyse ameliyat olduktan 2 ay sonra birden morluklar oluştu cene altinda sonra sisti birden sivilce gibi tanecikler oluştu ve onlar patladi direk doktorumu aradim durumu izzah ettim. Ve ilac tedavisine başlattı sonra anladim ki enfeksiyon kapmış ve o gun hersey basladi zor zamanlar. metbor alismistim metborun cıkartılıyor olmasinndan bile bilgim yoktu sonra 2 ay yine ilac tedevasi gordum Doktorum ameliyat ortamından cıkartıp temizleyip yine takicaz dedi metboru tamam dedim tekrar ameliyat oldum . ve tekrar temizlenip takilmasina ragmen iltap devam etti cene altindan surekli akıntı geliyordu vucudm kabul etmedi bi turlu pskolijim alt ust oldu cok caresiz kalmıştım en sonunda gidip cıkarttırdım 2018 1 eylulde Cıkart tıktan sonra aynaya baktigimda cok tuaf geldi cunku metbora alismistim sonra şislikler gecti zamanla alt dudağım cok hasar gormustu şuanda agzimi kapatamiyorum bile alt cene cok gerildiği icin bilmiyorum napicam konusmam bile pelteklesti. Alt ust dudağım birbirine degmiyor aglamak istiyorum bu durum nasil duzelicek bilmiyorum ama buraya yazmak istedim