merhaba herkese. daha once bir kere ust goz kapağı ameliyatı olmuştum. ama sonuctan cok memnun kalmamıştım cunku hem koşelerde fazla deri vardı hem de gozlerimi kapattığımda izler gorunuyordu. ozellikle bir gozum daha belirgindi. ben de burada tavsiye edilen bir doktora plexr yaptırmaya karar verdim.doktorum hem izlerin buyuk oranda kaybolacağını hem de daha genc bir gorunume kavuşacağımı soyledi. yaptırdım ve bugun 5. gunum. oyle pişmanım ki. yapılırken bir şey hissetmedim lokal anesteziden dolayı ama ertesi gun balon gibi bir suratla ve sızılarla uyandım.iyileşme sureci ameliyattan kesinlikle daha zormuş. şişliği ve acıyı cok sorun etmedim.ama 3. gun yuruyuşe cıktım.hava yağış başlayınca eve dondum.şapka ve gozluk olduğu icin hic su değmedi . zaten evin yakınlarındaydım.ama hızlı yuruduğumden terledim mi ya da havadaki nemden mi bilmiyorum eve donduğumde goz kapaklarımdaki kabukların kabardığını fark ettim. yer yer de kabuklar kalktı. altından kıpkırmızı derim ortaya cıktı. doktoruma resim attım. sorun olmayacağını tekrar kabuklanacağını soyledi. iki gun daha gecti ve goruntu berbat. yara bere icinde goz kapaklarım.ameliyat izinden daha beter izler kalmasından korkuyorum. acık yaralar olduğu icin guneş kremi de suremiyorum. 10 icinde işe donerim diye duşunuyordum ama bu şekilde 20 gunde bile donulemez. daha once bu işlemi yaptıranlar kabuklanma doneminiz boyle miydi? ben hafif pul pul olmasını bekliyordum. resim ekliyorum. boyle bir durum yaşayan oldu mu? lutfen yorumlarınızı esirgemeyin.