3 hafta once gozaltı ışık dolgusu yaptırdım Ankara'daki merkezlerinde. Goz altım bin beter oldu. Daha cukur ve torbalar oluştu. Morluk oluştu ve gecmedi. Gozaltı dolgusu işlemi değil elmacık dolgusu işlemi yapılmış resmen. Yapan bayan o kadar cok gozaltıma bastırdı ki yaparken ve hangi dolgu uyguladılar bilgi bile vermediler. İlacı hazırlayan kız saglikcimi belli degil ilacı doktor hazırlamalı. Daha once başka uzman doktora gozaltı ışık dolgusu yaptırmıştım asla boyle bir şey yaşamadım. Bugun başka uzman doktora gittim ve eritme işlemi yaptırdım doktorumun bana dediği sana elmacık dolgusu yapmışlar resmen,doktor yapamamış yanlış yere uygulamış dedi.
Bir daha asla kendimi teslim edemem Emin olmadığım ellere
Asla memnun kalmadım Asla tavsiye etmeyeceğim. Psikolog bir bayanın estetik merkezi acması zaten bir hata. Asla ucuz diye kendinizi boyle yerlere gidip mahvetmeyin. Gercek doktor muayenelerinde gidin az pahalı olur ama sonrası guzel olur. Benim maliyetim 3000 i buldu. Hem maddi hem manevi beni zor durumda bıraktılar.asla tavsiye etmiyorum.uygun olmayan dolgu kullanıldığı icin gozaltında bu Durum olusuyormus sakın gitmeyin resimde filtreli filtresiz daha mor ve cokuk halde