Merhaba herkese. 20 gun once yuzumden ben aldırdım. Hem bu sureci anlatmak hem de birkac oneri almak icin yazıyorum. Ben dudağımın hemen sol ustunde, mercimek buyukluğunde kabarık şekildeydi. Goruntusu rahatsız ediyordu ve aldırmaya karar verdim. Ozel bir klinikte yapıldı. Once uyuşturuyorlar, burda biraz canım yandı. Ama daha sonra hicbir şey hissetmedim. 5 dk bile surmedi. Daha sonra dikişlerin ustune bant yapıştırıldı. Bantı 2 gun sonra cıkartabileceğim soylendi, ben 5 gunun sonunda cıkardım. Ustu kabuk tuttuğu icin yarayı goremiyordum. 8.gunde dikiş almaya gideceğim sabah dikişler kendi dokuldu, doktor da kalan dikişleri aldı.
Şu an 20.gundeyim. Scarex verdi ama en az 3 hafta beklememi soylediği icin onu kullanmadım. Antibiyotik krem suruyorum şimdi. Şu an kopkoyu bir mordan hafif kırmızıya donmuş bir yara izi var ve hala kabuk tutuyor. Hala kanayıp kabuk tutması yaranın iyileşmediğini gosteriyor o yuzden biraz can sıkıyor. Ama henuz 20.gun olduğu icin normaldir diye duşunuyorum. Krem bitince zeytinyağı ve scarex devam edeceğim. Onerileriniz varsa cok sevinirim.