14 yıldır uzağı gormekte sıkıntım vardı ve gozluk kullanıyordum. Bu surec kızım olduktan sonra dahada zorlaştı, kızım gozluğumu merak edip surekli onu almak istiyordu ve alıp kırıyordu. Bundan dolayı vede gozluksuz bir hayat icin ameliyat olmaya karar verdim.
Uzun araştırmaların sonunda “Osmangazi aritmi hastanesi “ ile denk geldim aradım ve kampanya olduğunu soylediler ameliyat olanların memnuniyetini gorunce muayne olamaya karar verdim. Hastaneye gittiğimde tum calışanların ilgili ve guler yuzlu olduğunu gormek cok guzeldi. Muayene oldum goz kuruluğum olduğunu soylediler ve bir hafta kullanmam icin goz damlası verdiler. Bir hafta sonra ayrıntılı muayene yapıldı ve doktorum “Dilek Yaşa” iki gun sonraya ameliyat gunumu verdi. Prk lazer benim icin uygun olacağını soyledi.
Ameliyat gunu gittiğimde biraz heyecanım vardı ama dokroruma cok guveniyordum ameliyatım 12 dk surdu acısız ağrısız gecti. Şuan uzağı cok net goruyorum iyiki ameliyat olmuşum iyiki Osmangazi Aritmi hastanesi ve iyiki doktorum Dilek Yaşa ….
Bursa Osmangazi lazer goz ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Bursa Osmangazi lazer goz ameliyatı