Ust goz kapağı kaldirma ameliyatımı oldum😂😂
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ust goz kapağı kaldirma ameliyatımı oldum😂😂
-
14-09-2022, 02:52:37Merhaba kızlar..Persembe oğlen 12.30 da goz kapağı duşukluğu sebebiyle ameliyata girdim..Neler yaşadım anlatayım..oncelikle operasyon masasına guzelce yatirildim..cizimler yapildi..sonra sadece gozlerim acıkta kalacak şekilde steril bir ortu ortuler..Gozlerimi o an itibariyle kapattım...Her iki gozumden 3 farklı bolgeye igne yapıldı ve hic uyusturulmadan elimdeki stres topları ile idare ettim diyebilirim..Canım yanmadı dersem yalan olur acıdı biraz..10 dk bekledik..Sonra Dr yaptığı her işlemi anlata anlata işleme başladı..İcindeki yağ dokularını alırken lazer tutuyorlar kesim icin...Ordaki koku igrencti ve sıcaklığı biraz hissediyorsunuz..Stres topu devammmGuzelce icini yaglardan arındırip fazla deriyi aldılar herhalde...Toplam 45 dk filan surmus...sonra dikişler atıldı.İslem sırasında sıcaklık haric bir acı hissiyatı asla olmadı..Dikişler sonrası bantladilar ve 3 gun duracak dediler..3 gun su degmeyeeck..şimdilik Buz uyguluyorum..BU SBAH uyandığımda gozlerim şiş bayaa tombik tombik olmuşum resimlerimi merak edenler icin atacağım. Gun ve gun atarım.Dikişlerim 15. Gun alınacakmıs..Ama ben ordayken dikiş aldırmaya gelenler vardı durumlari gayet iyiydi bu biraz moralimi duzeltti acıkcası..Umarım yuzumdeki o mental yorgunluk ifadesi gecer cunku beni cok rahatsız ediyordu..Sonuclar icin yazmaya devam edecegim..