Merhaba,

Bu siteye yazmaya uzun zaman once karar vermiştim ama bir turlu gercekleştiremedim. Gecen gun bir başka konu icin siteye girdiğimde, liposuctionla ilgili endişelerini anlatan bir arkadaşın iletisine rastladım. Boylece resimlerimi doktorumdan isteyip, yazmaya karar verdim.

Benim sorunum karin ve bel cevresindeki yağlanma ile popomun cok basık olmasıydı. Belimin yan kısımlarındaki yağlanma yuzunden, pantolonların uzerine mutlaka bol kıyafetler seciyordum. Kalcam ve belimin yan kısımları kare bir gorunum oluşturuyordu. Prof.Dr.Ersin Ulkur' e gittim. Liposuction ameliyatı oldum. Ameliyatım cok hafif gecti. Keşke cok daha once olsaymışım . Ben ameliyatımı olalı 13 ay oluyor. Giyim tarzım tamamen değişti, artık istediğim t-shirti ya da dar bir trikoyu rahatlıkla giyebiliyorum. Ersin Bey alınan yağlardan poponun uygun yerlerine koyarak daha kalkık bir popo yaptı. Ameliyat sonrası şekilli bir bel oyuntusuna ve daha kalkık bir popoya sahip oldum. Ameliyatın hemen sonrasında ağrı sızı ve morluklardan korkan arkadaşlar icin de şunu soylemeliyim; cuma gunu ameliyat oldum, ameliyatta giydirilen korseyi pazartesi cıkartıp banyo yaptım sonra da evimi supurdum . Morluklar evet vardı ancak kısa zamanda geciyor. Ağrım ise hic olmadı.

Bir de liposuctiondan sonra kilo alınıyor, eskisinden kotu olunuyor diye bir efsane var. Bence şu cok onemli ameliyat sonrası sahip olunan vucudun verdiği motivasyon harika. "Bunu kaybetmemeliyim" diyorsunuz ve yediklerinize dikkat ediyorsunuz. Benim fotoğraflarım arasında 13 ay var, ben de birkac kilo aldım ama hemen veriliyor.

Bir ay icinde goğus dikleştirme ameliyatı olacağım. Onun da fotoğraflarını paylaşırım.
Ersin Bey hakkında da bir kac şey soylemeliyim cunku doktorun tecrubesi ve hastaya yaklaşımı cok onemli. Ben bu konuda cok şanslıydım. Sadece ben değil bekleme salonunda otururken gorduğum diğer hastalarda da cok başarılı. Yapılan şey her ne ise cok doğal olmasına dikkat ediyor.

Herkese mutlu seneler.