karın germe ;lazer lipoliz
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- karın germe ;lazer lipoliz
-
14-09-2022, 01:30:25merhabalar kızlar bana da yardımcı olursanız seinirim 3 ya da 4 yıl once coşkun levent taşcı ya lazer lipoliz yaptırdım sonuctan oldukca memnun kaldım zaten zayıf bi kızım fakat gobeğim vardı coşkun bey laer lipolile saolsun halletti ve bircok arkadaşımda ona ameliyat oldu gel gelelim hamileliğim biraz sıkıntılı gecti oyle kibar bir hamile olamadım gobeğim şiştikce şişti kocaman davul gibi oldu bebeğimde maşallah cok iri bi bebek olarak doğdu 5 ay icinde eski kiloma kavuştum deli spor yapan birisiyim zaten ancak baktım gobek gitmiyo yani bi bombelik var aniden aayip şişiyo adet donemimde 5 aylık gibi oluyorum bazen iniyo tekrar coşkun beyi aradım bana burcucum kasların ayrılmış zayıf ve sırtı dar bi kız olduğun icin one doğru gobeğin baya gitmiş ve kaslar ayrılmış once kasları dikip sezeryan izinden giderek fazlalık deriyi alıcam ve gobek fıtığın var onu da duzelticem dedi bunun 2 yontemi olduğunu soyledi 1. si klasik karın germe yontemi 2. si endoskopik karın germe ameliyatı lazerle olan bi yontemmiş iyileşme sureci cok daha hızlı oluyomuş ilk gun acı cekersin zaten hastanedesin sonra cabuk toplarsın dedi coşkun beyi cok severim olaylara yaklaşımı anlatımı superdir ben sadece bu yeni yontemle ameliyat olan vvar mı varsa acısı sızısı nasıl oluyor beni aydınlatırsanız cok sevinirim sevgiler..