Selamlar oncelikle. ben diyetisyen kontrolunde zayıflıyorum. başlangıc kilom 83. şuan 70 falan oldu. boyum 170. 3 yıldır duzenli spor yapıyorum. kilolarımı ust bedenime alıyorum. dolayısıyla gobek oluyo. Son kontrolumde yağ oranım normal olcuye inmiş oyle dedi diyetisyen, zaten fazla değildi spordan dolayı. fakat bende şu anda gobek var cok değil yani kilo verdikce o da gitti ama yine de var. Benim anlamadığım yağ oranı normal değerde olan bi insanda nasıl gobek oluyor. Son kontrolde fat mass 25.9 cıktı ve diyetisyen normal dedi. daha kilon var verince gobekte gider dedi. Sporda duzenli yapıyorum diyette oyle. 3 aydır şekeri ve tatlıyı tamamen bıraktım. Tatlı olarak sadece meyve yiyorum. acıkcası zayıflayıp ideal kiloma inmeme rağmen gobek kalacak diye korkuyorum. Aslında gobeğimdeki yağ mı tam bilemiyorum cok gevşek değil ama cok sıkıda değil yumuşak. Acaba yumuşak olduğundan mı yağlı gozukuyor? spor ve diyetle zayıfladıktan sonra gider mi? Zaten sporu hayat boyu bırakmam. kardiyo calışıyorum spor olarak şimdilik. Eğer gitmezse karnımı mı gerdirsem acaba gider mi o zaman?