Merhaba 22 Mart gunu mide balonu taktırdım medsil marka olanından. 10.000 TL ye ilk gece sabaha kadar midem de hic bir şey olmamasina rağmen kustum. Ertesi gun artık mide kramplarimdan ve bulantilarimdan takatsiz kalmıştım lavaboya bile gidemiyodum direkt yanımda bi kova var ve ona kusuyordum doktorun verdigi ilaclar hic kar etmedi anlayacağınız. Bu uc gun boyunca boyle devam etti tamamen sıvı besliniyorsunuz bir hafta boyunca ama hem sıvı beslendiğiniz icin hemde surekli kustugunuz icin bitkin duşuyorsunuz yuremeye bile mecaliniz kalmiyor ama dorduncu gun duzeldi benim kasılma ve bulantılarım .benim bugun altı gun oldu takali ve tamamen sivi besleniyorum ama sadece 2.5 kilo verebilmisim 79 kilo da taktırdım şu an kilom 76.5. ilk hafta beş kilo bile verenler olmuş ama her bunyede farklı demek ki. Gece sadece sağ tarafıma yatiyorum diğer taraga yatinca midem yaniyor. Ve kesinlikle acikiyorsunuz. Evet belki ilk hafta midenizin agrisindan bir şey yiyemiyorsunuz ama ben sonraki haftalarda nasıl olur diye endişe icindeyim kesinlikle tek başına bir cozum değil bekli sadece biraz iştahınızı keser benim hedefim 20 kilo vermekti ama cok aclık hissedip zayiflamak diyet ile aynı şey demek . Değer miydi vicuduna hele ki mide gibi hassas bir oragana yabancı bir cisim yerleştirmek hep beraber deneyimleyecegiz