Bu mesajı şimdi Kavitasyon topiğine yazdım ama ayrı bir konu acmak daha fazla insana ulaşmasına neden olur diye duşunuyorum
Dun tesadufen zayıflama cihazları satan biri ile tanıştım. Bu aralar kavitasyon cok moda olduğu icin sordum nedir işe yarar mı ve neden bu aralar her yerde bu cihazdan var diye. İşte soyledikleri:
* Oncelik bu bu cihazın bu aralar bu kadar cok konuşulmasının sebebi mucizevi değil cok ucuz bir cihaz olmasıymış. Yani normalde işe yarayan bir incelme cihazı 80 -100 bin euro civarlarına satılırken Kavitasyon 5 -6 bin dolara satılıyormuş. Bu yuzden şu anda kuaforlerde bile bu cihazı alıp koymuşlar. Seans ucretleri de 100-150 TL gibi olduğundan ( diğer aletlerde 400-600 dolar civarı imiş) cok revacta. Hic kullanıp butun seanslarını bitirip 6 ay sonra hala durumunu koruyan var mı dedi?
* Cihazın asıl yaptığı şuymuş: Yağ hucrelerini basıncla sıkıştırıp kucultmek. Hucreler basıncla kuculduğu icin ozellikle hemen seans sonrası olcumde muazzam bir incelme oluyormuş. Bu yuzden seans aralıkları kısa imiş. (Diğer cihazlarda 2-3 hafta aralıklarla yapılırken burda haftada 2 seans bile olabiliyormuş). Siz sık aralıklarla gidince her seferinde normal haline gelmeye calışan hucre basıncla sıkıştırılıyor. E elbet bu seanslarınız bitecek ve eski halinize doneceksiniz.
* Kavitasyonda rejim veriliyor mu bilmiyorum ama işe yaracak cihazlarda olumcul rejimler verilmezmiş. Sadece sağlıklı beslenme onerilirmiş ki zaten yapmamız gereken bu.
* İyi bir incelme aletinin asıl yapması gereken yağ hucrelerine ses veya radyofrekans dalgaları ile ulaşıp o hucreyi deforme edip karaciğere taşınmasını sağlamakmış. Karaciğere taşındıktan sonra zaten vucut yolu ile atılırmış. Yani hucrenin şeklini değiştirmek değil hucrenin vucuttan atılmasını sağlamak gerekirmiş.
* Bir de incelme icin Cryoterapi cihazları var ( ben bir tek zeltig i biliyorum). Yani soğutma yontemi uygulayarak hucrelerin vucuttan atımını sağlamak. Bu da o bolgeyi soğuturken oradaki bağ dokuları ve en onemlisisinirleri de soğuturmuş. Bu da sinirlere zarar verme olasılığını yukseltirmiş. Bir doktor denemek icin kendine yapmış ve 1,5 ay sonra bile yaptığı bolgede sinirler harap olduğu icin uyuşukluk yapmış. O nedenle buz ile ilgili zayıflama terapilerinden de kacının derim. Bu konuda en makul cihazlar radyofrekans ses dalgalarıyla yağ dokusunun en icine işleyebilen cihazlarmış. Hem seansları kısa (3-4 seans gibi) hem de kalıcı memnuniyet oranı cok yuksekmiş..
Zayıflama ( incelme-vucut şekillendirme) Cihazları hakkında..
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Zayıflama ( incelme-vucut şekillendirme) Cihazları hakkında..