Tipik bir Turk kadınıyım...Ust bedenim 38, alt bedenim 40 - 42.... Yani bacaklarım kalın..... Aslında her zaman oyleydi.
Ama cok zayıf olduğum donemlerde o kadar belli olmuyordu. Kilo aldıkca daha da belirginleşiyor....
Eşimle bacaklarımdan estetik olmayı uzun zamandır konuşuyorduk. ikna ettim.Para ayırdık. Liposakşın olmak istemiyorum.
Aslında iki yontem arasında kararsız kaldım.
Ultrashape ve lazer lipoliz...
Ultrasahape: bacak ustunden hic bir kesik olmadan ses dalgası ile yağların parcalanması.... 2-3 seans gerekli. her seansta 2 santim incelme vaat ediyor. her seansta 500 ml.litre yağ alınabiliyor.
Lazer lipoliz ise vucuda 1-2 ml. kesik atılarak cok ince bir boru ile yağ hucrelerine lazer yollanıyor. Tek seanslık bir işlem.
Ne kadar incelme yaptığı ve parcalanan yağ miktarını oğrenemedim.
Ayrıca lazer lipoliz derinin ust tabakasının toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlıyor.
Benim sıkıntım bu iki yontemden hangisini yaptırmam gerektiği konusunda.
İstanbul icinde birkac doktor buldum. Ama hangisinin iyi olduğu konusunda hicbir fikrim yok.
Sizden ricam cevrenizde bu konuyla alakalı ameliyat olan, ya da cevresinde estetik cerrah olup da bilgisi olanlardan bilgi edinebilirseniz bana cok yardımcı olmuş olursunuz.
(Bu konu daha onceden acılmıştır... İki yontem arasında Lazerlipolizi tercih ettim ve işlemi olmuş durumdayım. Konuyu yeni takip etmeye başlayan arkadaşlar; lazerlipoliz hakkında meraklandıkları konuları oğrenmek icin; buradan devam edebilirler.)
Cok kararsız kaldım...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Cok kararsız kaldım...