Merhabalar bu konuyu acmamın sebebi six pack estetiği hakkında araştırmama rağmen ankara da yaptıran birilerinden bilgi alamamamdı..24 nisan carşamba gunu six pack işlemi yaptırdım.acısız ağrısız hemen kendine geliyorsun gibi bir durum yok..ilk gun hic ağrım olmasa da anestezi zor atlatan tansiyonu duşuk biri olduğum icin sadece başım dondu ona rağmen kendi ihtiyaclarımı kendim karşıladım..2gun ağrım artı biraz daha zor haraket ediyordum karın ve bel bolgem de uyuşukluk ağrım vardı..3gun bu durum devam etti ..yani bu işlem yaptırmak istiyorsanız 4gun dinlenmek gerekir ..şuan odemli de olsa cok tatlı kaslı karnım var yıllardır spor yaparım boyle goruntu olmadı İsteyene oncesi sonrası halini atabilirim. Umarım benim gibi araştıran biri varsa ona yardımcı olmuş olurum..dr um oğuz kılıc buğra erdal ne kadar teşekkur etsem azdır (2015 de kendisine meme buyutme ameliyatı oldum İlk bebeğimden sonra kuculme olmuştu..ameliysttan 2sene sonra 2bebeğim oldu 20ay emzirdim sarkma filan olmadı sadece 1tık daha kuculme oldu ondan da gayet memnunum..)