hayatımda yaptıgım hataların basında geliyordu bu yaptıgım. bir cok lazer uzmanına gittim ama kendini begenmiş insanlar sadece aglamama sebep oldular. yaz aylarından nefret ederdim her topluluga girdiğimde assalayıcı bakıslardan kurtulmak isterdim. ve cok mutluyum doktorum xxxxxxxxx adlı bir krem verdi bu krem dikiş izlerinin ve jilet yaraları gibi kalıntıların kabarmıs olan derilerin rengini acıp soyuyor ve derinin normal seviyeye gelmesini saglıyor. ve istanbulda yakup avşar diye bir estetik uzmanı varmış kolunuzun veya yaralı bolgenin resmini cekiyorsunuz mail atıyorsunuz o size bu konu hakkında bilgi veriyor kac seansta bu izlerden kurtulabileceğinizi soyluyormuş. bana komşum soyledi oda kolundaki dovme izlerini pratik bir şekilde boyle sildirmiş ve iz yok. tabi kesiklerin derinliğine bağlı ama sonucta herşeyin en azı daha iyi değilmi.Biz simdi doktora mesaj attık kolumdaki resimleri attık sonucu bekliyoruz ve sanırım istanbula gideceğiz sizi bilgilendiricem soz veriyorum Sizi cok iyi anlıyorum kimseye kulak asmayın , herşeyin bir caresi VARDIR ! unutmayın olumunekankayizsmile