Cok Değerli doktorum, eğer denk gelir de buraları okursanız bilmenizi isterim ki yalnız goruntumu değil yıpranan ruh halimi de onardınız. Boyle bir iyiliğin karşılığı nasıl odenir bilmiyorum. Dilerim her kalbi guzel insanın yolu bir şekilde sizinle keşişsin, şifa arayanlara şifa olursunuz eminim. Cunku bu ulke icin gercek bir değersiniz bence.
Arkadaşlar bu yazım bir kitabin onsozu gibi, teşekkurle başladı farkındayım ama revizyon ameliyatımın detaylarına teşekkur etmeden gecmek istemedim. Sizler sayesinde ulaştım ona ben. O arkadaşlara da minnet borcluyum. Fakat ilk operasyonumu yapan ebru zulfikaroğlunun boş reklamını yapıp sağlığımı ve paramı cop eden kişilerin de buradan yedi sulalesine selam cakmadan gecemicem. (Ah aldınız bunu bilin. Ilahi adalet var ve inaniyorum ki o doktor da sizler de illa bir şekilde sınanacaksınız.)
Ozgur beyin hastalarından cok fazla yorum okuyordum burada. Ne yalan soyliyim okurken once inanamamıştım. Ozellikle ilgi ve alakasına bir onceki doktorumdan sonra bu kadar da olmaz dedim ama kendi ameliyatım boyunca gorduğum şey şu oldu. Doktor bey hakkında yazılanların eksiği var fazlası yokmuş. Davranışı ve guzel yaklaşımını da geceyim tamam ama bozuk goruntuyu nasıl duzeltti nasıl baştan yarattı hala aklım almıyor. "Gireceğim ameliyatin uzerinde gunler oncesinden duşunuyorum" diyor. Planlamayı iyi yapması, operasyonu oldu bittiye getirmemesi, dikişleri nakış gibi işlemesi elbette onemli ama tekniği, sırrı farklı adamın