Merhaba Arkadaşlar;
Uzun sure popo buyutme operasyonu ile ilgili araştırmalar yaptım ve doktorumun adınıda bu siteden buldum.O sebeplede tecrubemi paylaşmak istedim ki sizlerede benim bir katkım olabilsin..Popom gercekten cok duz ve şekilsizdi,alt cizgisi yoktu ve durumdan cok rahatsız oluyordum.Uzun sure araştırdım ve bircok doktorla goruştum fakat hicbiri beni tatmin etmedi.Sonunda buradaki bir paylaşımdan yola cıkarak doktorum Ali Mezdeği nin adına ulaştım ve kendisiyle goruşmeye gittim.İlk goruşmede kendisi farkını zaten belli ediyor.Yaklaşımı ve konuşması oldukca samimi ve acıklayıcı.Hic duşunmeden operasyon gunu aldım.Acıkcası yağ transferinden cok umutlu değildim cunku fazla yağım yoktu ve bircok doktor daha iyi sonuc alacağımı soyleyerek beni silikona yonlendirmişti.. En azından fazla yağlarımdan kurtulurum mantığıyla operasyona karar verdim.Yaklaşık bir bucuk ay oldu.. An itibariyle hatlarım oturdu ve popomda tamamen normalleşti.Liposuction la belimden,yanlarımdan ve bacaklarımdan yağ alınıp popoma koyuldu.Sonuctan ne kadar mutlu ve memnun olduğumu hangi kelimelerle anlatabiliyorum bilmiyorum.Cunku ben gercekten boyle bir sonucu asla beklemiyordum ki bekleseydim yıllar once yaptırıdım Şuan hatlarım incecik popom yusyuvarlak ve kocaman Hem yıllardır kendimi paralayıp eritemediğim fazlalıklardan kurtuldum hemde popom yeniden dizayn edildi şekillendi ve buyudu.Şayet boyle bir operasyona ihtiyac duyuyorsanız ve kararsızlık yaşıyorsanız bir dakika bile duşunmeyin Cunku bir kadın olarak kendimizde kusur gorduğumuz noktaların duzelmesi nekadar buyuk bir ozguven katıyor ve kendimizi iyi hissettiriyor iyi biliyorum.İyiki gozumu karartıp bu opeasyonu yaptırmışım ve iyiki doktorum Ali Mezdeği ile tanışmışım.Gercekten cok ama cok memnunum sonuctan.Yaz oncesi bu opeasyonun bana ne kadar iyi geldiğini bilemezsiniz.. Ali Bey e cok ama cok teşekkur ederim.Kendisi gercekten mukkemmel bir insan ve bu işi cok iyi biliyor..Yorumlarınızı bekliyorum Herkese sevgiler..