Selam bayanlar 2 yıl once Doğum yaptım ve Doğumdan sonra 28 kilo verdim 58 kiloya duştum.deli gibi spor yapmama rağmen ne yaparsam yapayım gobeğim bir turlu gitmiyordu.soğuk lipoliz yaptırdım hicbir işe yaramadı 2 ay sonra sonuc alıyorsun vs diyorlar aman diyim boşuna para vermeyin koca bir yalan.Sonra gobek fıtığım olduğunu oğrendim doktorum gobeğinde sarkık yağlanmış karın germe operasyonu yapalım o sırada fıtığı da alırız dedi. Duşununce fikir super geldi.kent hastanesinde de 30 mayıs Carşamba gunu karın germe ameliyatımı ve bacak iclerimde hafif yağlanma vardı onlara da liposuction yaptırdım. bacaklardan 700 cc yağ alınmış. Gelelim ameliyata ameliyata girerken sakinleştirici vurdular kahkahalar atarak girdim ameliyata gerisini zaten hatırlamıyorum ameliyattan cıktım ne mi oldu? Aman allahım oyle boyle miğde bulantısı Yok. İstifra etsem gececek gibi ama karın kasları da dikildiği ici oksuremiyorsun doğal olarak cıkartmak icin oğurme şansın Yok o yuzden o bulantıyı cektim. Ertesi gun taburcu oldum ama anesteziden oturu miğde bulantım 2 gun devam etti. 2 tane dren takılı oyle eve geldim. pazartesi doktoruma gideceğim pansuman icin drenlerimi de ozaman cıkaracakmış. Şuanda gayet iyiyim ameliyat gununu de sayarsam 4. Gunum kalktım tatlı yaptım siz duşunun gerisini herşey yolunda hafif ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil e normal parmağımızın ucunu bile kessek nasıl Canımız yanıyor. Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum.Ama korkulacak hicbirşey yokmuş sizlerede moral olsun diye bukadar uzun yazdım. Narkozdan oturu miğde bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı cok şukur. Doktorum 1 ay sonra korseni cıkarıp tam anlamıyla normal yaşantına donersin denize girebilirsin dedi bakalım yaşayıp goreceğiz inşallah.