Arkadaşlar yaklaşık olarak 4-5 sene kadar once 45 kilo vererek karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim.

Kardeşiminde arkadaşı olan op.dr. H. G. ile konuşarak karar verdiğim bir ameliyattı yani aklımda boyle bir fikir yoktu. Tamamiyle konuştuktan sonra ikna olmuştum.

A. universitesinde ameliyat gunum kararlaştırıldı ve ameliyat gunum geldiğinde buyuk bir heyecanla gittim. Gogus kucultme ve karın gerdirme ameliyatı olacaktım.

Bana ameliyat sonrasında yaşayacağım hic bir şey anlatılmamıştı acıkcası benimde cok umurumda değildi. Artık bazı şeylerin duzene girmesini istiyordum.

Ameliyata girerken doktorum karnımda ve goğsumdeki cizimleri ben ayaktayken yaptı. (kesilecek bolgeler)

ameliyata girerken cok fazla umudum vardı fakat onceki halimden daha beter bir gorunuye sahip olacağımı hic bilmiyordum.

Ameliyat bittikten sonra beni uyandırmaya calıştıklarını hatırlıyorum gozlerimi acamıyordum. Nefes alamadığımı hissediyordum sanki goğsumde bisey benim nefes almamı engelliyordu. olumden donmuştum

odamda gozlerimi actığımda ağlamaya başladım şiddetli bir sırt ağrısı vardı yanıyordu sırtım. Nasıl bir ameliyat gecirdim bilmiyorum ama sırtımda et ezikliği olmuştu aylarca o sızı gecmedi sırtımdan. 2 yada 3 gun hastanede yattım tam hatırlamıyorum kac gun yattığımı tek hatırladığım bana otenazi filan yapılmasını istediğimdi

hastaneden kacar gibi cıkmıştım taburcu yapılırken.

şunuda belirtmek istiyorum eve gidene kadar vucudumu hic gormemiştim.
Eve gittikten sonra sargılar cıkarılıp duşa gireceğim vakit aynada kendimi gordum ve olmek istedim.

Doktorumu aradığımda karnımdaki goğsumdeki potlukların fazlalıkların gececeğini dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini filan soylemişti.

Alınması gereken dikişler alındı diğerleri ise hala bedenimde cildimin icinde duruyorlar

aylarca korse ile gezdim yandan bakıldığında sanki erkek cinsel organı varmış gibi duruyordu. Kendimden iğrenmeye başlamıştım.

Ameliyattan sonra zaten goruşme imkanımız bile olmadı doktor beyle bugunlerde davacı olmadığım icin hayatımın en buyuk hatasını yaptığımı duşunuyorum. Ameliyatla ilgili belge bile almamıştım.

Yıllardır korktuğum bu ameliyattan vucudumun şekilsiz yapısı nedeniyle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. Fiyat araştırması yapıyorum. Ve en onemlisi iyi bir doktor ve hastane

doktor volkan tayfur ile goruşmeyi dusunuyorum şimdilik.

Musait olduğum en kısa surede gidip ameliyatımı olacağım.

Konuyla ilgili onerebileceğiniz doktor isimleri varsa sevinirim. Bu ameliyatı olacak olan arkadaşlarada iyi bir ornek olsun bu durum iyice araştırmadan ne olduğunu bilmeden ameliyat masasına yatmayın hayatınız soz konusu sonucta.

Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapacak yada ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir . Zamanınızı ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim.