08.01.16 tarihinde karın, bel ve sırt icin lazer lipoliz yaptırdım.
(Gizli şeker ve troidim var. Duzenli spor ve diyete rağmen giden bir şey olmadı.)
Genel anestezi ile 4 saat suren operasyonda 6lt yağ alındı. (5sanıyordum 6ymış) (1.64boy-82kg)
İlk gun surekli ağrı kesici verildiği icin pek ağrı hissetmedim. Desteksiz kalkıp yatmam mumkun olmadı.
2.gun hastaneden cıkmadan pansuman yapılırken hic simitlerim kalmadığını ve gobeğimin ciddi oranda gittiğini gordum. Pansuman esnasında o bantların cıkarılması anlık da olsa cığlık attıracak cinstendi. 8minik kesi vardı fakat acı veren kesiler değildi, uzun sure spor yapmayıp birden yapınca yaşanılan kas ağrısı gibiydi ya da şiddetli bir regl sancısı gibi... O gun "olmasaydım keşke" dediğim ağrılaryaşadım (kısa araba yolculuğu, oğlumla opuşup koklaşma, oturup kalkma gibi). Korse baskısından ve odemden nefesalmakta zorlandığım anlar oldu, balonşişirerek rahatladım.
3.gunumde daha rahat hareket ettim. Birkac defa desteksiz kalkıp yattım. Tuvalet aşaması cidden zor. Cıtcıtlar acılıp takılırken korse hareketleri cok zorluyor. Tabiki siz kendi başınıza yapamıyorsunuz.
Ciddi morluklarım ve odem sorunum var. Doktorum her şeyi başından anlatmıştı, durustluğu sayesinde şuan panik yapmıyorum ve 1 ay icinde morluklar, odem vs gidecek biliyorum.
Birkac gun daha ağrı cekeceğimi debiliyorum, alınan yağ miktarı fazla ve işlem bolgesi geniş olduğu icin.
Odem ve tansiyon sorununa cozum olsun diye kahve ve yeşilcay iciyorum.
Şuan robocop gibi yuruduğum gerceğini de belirtmem lazım Odemlerden dolayı.
İnceldiğinizi sadece hissetmekle kalmıyor, hemen goruyorsunuz da.
3hafta sonra korse cıkacak,sabırsızlanıyorum.
Tartıya (odeme rağmen) 2kg yansıdı.
4.gunumde yanma turu ağrılarım oldu.
5.gun pansuman icin hastaneye gittim. İlk pansumana gore daha az canım acıdı. Fakat aynada gorduklerim karşısında şok oldum. Sırtım ucgen olmuştu ve oldukca şekilliydi. Simitlerim gitmişti. Odeme rağmen gorduğum manzara beni cok mutlu etti. E tabii doktorumun "bu henuz şiş haliniz, daha da şekillenecek" demesinin etkisi tartışılmaz. İlk goruşmemizden bu yana doktorum Orhan Erbaş'ın ilgisi ve ozeni hep kendimi ozel ve guvende hissetmeme neden oldu. Her aradığımda ulaşabildim. Kesinlikle kendisiyle goruşmeden bir operasyona karar vermeyin derim.
6.gunum ve hala cok fazla ayakta kalmıyorum. Korseyi duzgun kullanmaya calışıyorum. Oturmak yerine yatmayı tercih ediyorum. Ağrım oldukca azaldı. Kendi başıma yatıp kalkabiliyorum (biraz zorlandığım oluyor). Mide koruyucu, antibiyotik, ağrı kesici ve kas gevşeticiye devam. Gunun en guzel anı ise operasyondan onceki gun denediğim elbiseyi giydim ve manzara beni cok etkiledi, biraz da şımarttı. İsteyenlere fotoyu ozelden yollayabilirim. Odemin inmeye başladığını farkediyorum. Morarmalarda henuz duzelme yok.
Memnun muyum? Evet. =)
Sureci detaylı bir şekilde yazıyorum ki merak eden, yaptırmak isteyenlere fikir versin.
Keyifli gunler!
Lazer Lipoliz Hikayem =)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Lazer Lipoliz Hikayem =)