Sonunda cok uzun zamandır istediğim kol germe ameliyatını oldum. Kilo verdim ve her yerim sarktı. Ama beni en cok rahatsız eden yer koldu. Kolunda boyle bir problem olanlar ne demek istediğimi zaten hemen anlar.

Diğer yerler saklanabiliyor ama kol saklanamıyor.
Kışın bile giyinmekte problem yaşadım. Normal bir kazak bile giyemedim hep bol kazaklar giymek zorunda kaldım. Yazın hic anlatmıyorum bile zaten. Denize havuza gitmeyi geciyorum normal bir gunde kısa kollu bir tshirt giymek bile zulumdu. Saatlerce dolabın onunde durup her şeyi deneyip kendime yakıştıramaz giyemezdim. Giyinemediğimden dışarı cıkamadığım zamanlar olmuştu. Ozguvenim yerlerdeydi. 29 yaşındayım bekarım ama 69 gibi gorunuyordum. İnsanların kıyafetliyken bile anlayıp yorum yapacağı kadar vardı. Goruştuğum bir cocuk kollarıma uzunca bakıp kolların ne kadar kalın bile dedi. Daha neler neler.

Neyse artık bunlar geride kaldı inşallah. 4 haziranda kol germe ameliyatı oldum aynı zamanda sırtım da toplandı. Resim ve video koyucam umarım beceririm. Arkadaşlar sormak istediğiniz tum soruları sorun. Ben yıllarca araştırdım emin olamadım gitgeller yaşadım. Benim durumumda olan insanlara yardım etmek istiyorum. Bu derdi ceken bilir.