Selam Arkadaşlar,
Ankara'da yaşıyorum ve BBL duşunuyorum. Araştırmaya ve doktorlarla goruşmeye başladım.
Belki sizlerden birine de faydası olur diye yazıyorum. Goruştukce bu listeyi guncellemeyi duşunuyorum.
Omer Ekin
Cok sıcakkanlı ve samimi bir insan. Guler yuzle karşılıyor, moralinizi yukseltecek guzel şeyler soyluyor.
Muayenede once sizinle ilgili iyi şeylerden bahsediyor, sonra da yapabileceklerini anlatıyor. Tavrı bana cok iyi geldi.
Liposuction icin Vaser ya da Powerasistant kullanıyor. Ama BBL icin sadece Vaser kullanıyor.
Eğer Lipomatik kullansaydı ilk tercihim olurdu. Vaser konusunda ise emin değilim. Lipomatik ve plasma duşunuyorum şimdilik.
Yaptığım araştırmalar sonunda fikrim bu yonde. Bu yuzden kendisinden vazgecmemiş olmakla beraber araştırmaya devam ediyorum.
Sedat Yılancı
Cok samimi bir ekibi var. Kendisi de sıcakkanlı guler yuzlu bir insan. Olacak ve olmayacakları gayet guzel anlatıyor. Lipomatik ve argon plazma kullanıyor. Kullandığı teknik ve kendi tavrı cok icime sindi ama forumda ve Google yorumlarında kendisi hakkında yazılmış olumsuz şeyler var.
Dolayısıyla hemen karar veremedim. Hatta kendisi hakkında foruma bir başlık actım belki daha detaylı bilgi alabilirim ve hastalarıyla konuşabilirim diye ama henuz cevaplayan olmadı.
Orhan Aydın
Diğerlerine kıyasla daha mesafeli biri. Doğal sonuclardan yana olduğunu vurguluyor. Benim de isteğim bu yonde olduğu icin bu iyi geldi bana.
On goruşmesi ucretli, bedeli 300 TL. Bu ucret operasyona karar verirseniz, toplam ucretten duşuluyor. Vaser kullanıyor. Vaser konusundan emin olmadığım icin, benim icin uygun değil.
Bu konuda ya da doktorlar hakkında bilginiz varsa lutfen paylaşın. Faydalı bir arşiv oluşturalım birlikte.
Ankara BBL icin goruştuğum doktorlar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara BBL icin goruştuğum doktorlar